Van ent tot monument

Royal Hedge

Een jaar rond.....

Sinds 2013 produceert Boomkwekerij E. de Jong ook bomen en planten in containers. Grote voordeel hiervan is dat men een jaar rond kan leveren. Deze containers kan men een jaar rond uit planten.

Bomen in Container

De bomen worden in de maand Februari opgepot in plantzakken. Deze bomen worden op het containerveld uitgezet. Water krijgen ze door middel van een druppelsysteem. Op dit containerveld blijven ze gedurende het voorjaar staan tot dat ze goed door geworteld zijn.

Heggegoed in container

Ook worden er bij Boomkwekerij E. de jong vele soorten heggegoed in container gekweekt. Dit gaat vnl in 5ltr, 7.5ltr en 10ltr containers. De gangbare soorten zoals de Fagus sylvatica en de Carpinus betulus worden gekweekt in containers. Maar ook soorten zoals Berberis, Cornus, Crataegus, Hibiscus, Ligustrum etc. worden gekweekt in container.

Leivormen in containers

Naast de bomen en het heggegoed worden er bij Boomkwerkerij E. de Jong ook vele leivormen gekweekt in containers. Dakvormen, Hoge leivormen en Lage leivormen en Blokvormen in diverse soorten kunt u vinden bij Boomkwekerij E. de Jong.

Sinds 2015 kweekt Boomkwekerij E. de Jong ook een ROYAL HEDGE.

Dit is een compleet nieuw concept. Een kant en klaar haagje wordt gekweekt in een plantzak van 50cm lang.Niet alleen de gangbare soorten worden gekweekt in deze zakken maar ook visiueel aantrekkelijke soorten worden in deze plantzakken gekweekt. Het grote voordeel van deze haagjes, In ‘no time’ heeft u een complete haag in uw tuin. Maar wat ook geweldig mooi is, u plant een visueel aantrekkelijk haagje voor uw bestaande groene haag. Dit geeft een geweldige, prachtige, kleurrijke tint aan uw bestaande haag.